Menu
Vrije Tijd

Groepsuitje in Den Haag – Sportief dagje uit

Een dag waarbij snelheid, behendigheid en kracht de kern vormen. Een razendsnelle heat karten, een intensieve mission Lasergamen, een balletje trappen bij Bungee Soccer, elkaar tegen de grond werpen met Sumoworstelen en punten scoren in de Active Game Room, kan jij het aan?

Veelzijdig dagje uit
Het arrangement voor de echte sportievelingen. Een dag waarbij snelheid, behendigheid en kracht de kern vormen. Een razendsnelle heat karten, een intensieve mission Lasergamen, een balletje trappen bij Bungee Soccer, elkaar tegen de grond werpen met Sumoworstelen en punten scoren in de Active Game Room, kan jij het aan?

Familieuitje
Even eruit om gezellig met de familie iets te ondernemen? Ook voor familieuitjes biedt De Uithof genoeg mogelijkheden om de dag tot een succes te maken. Voor ieder wat wils! Of het nu gaat om skiën, snowboarden, klimmen, schaatsen of bijvoorbeeld karten, bij ons vindt u het allemaal onder één dak. De Uithof is daarom de ideale overzichtelijke locatie voor families van alle soorten en maten. Een dag vullend programma onder één dak is voor veel families al een groot succes geweest.

Meer weten over dit Sportieve dagje uit bij de Uithof in Den Haag?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.