Menu
X

Genieten van de lente aan het water midden in Limburg

Het is weer Lente. Lekker naar buiten  voor een heerlijke wandeling of fietstocht in de natuur of langs het water van de Maasplassen.  Met zijn tweeën, vrienden, de kinderen en of de  kleinkinderen.  De omgeving van Midden Limburg nodigt uit voor eindeloos recreatief plezier. Hier komt u op adem en zult u recreëren zonder zorgen!

Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas
Maaspark Boschmolenplas is een ruim opgezet, natuurrijk vakantiepark in het Midden-Limburgse dorpje Heel. Uniek gelegen aan het heldere water van natuurmeer Boschmolenplas, met meerdere vennen op het park en omringd door de Maasplassen en verschillende natuurgebieden, zoals de Beegderheide en het Leudal.

Comfortabele vakantiewoningen en luxe villa’s
Onze rookvrije vakantiewoningen en villa’s zijn allen ruim van opzet, comfortabel ingericht en hebben WiFi Internet. Ze liggen aan een bosrand, de haven, het water of aan een ruime tuin. Enkele types hebben de slaap- en badkamer gelijkvloers en onze meest luxe villa’s beschikken over wellness faciliteiten.

tuinvilla-buiten-uitzicht-ven-1

 Veelzijdige omgeving
Midden Limburg staat bekend om haar veelzijdigheid van schitterende natuurgebieden, overvloed aan cultuur, de prachtige Maasplassen, uitgebreide recreatiemogelijkheden en uitstekende winkel en flaneer mogelijkheden. Highlights zijn;

  • De Maasplassen; Het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland
  • Het Leudal; Een prachtig natuurgebied met wandelroutes en fietsroutenetwerk
  • De authentieke dorpjes Thorn en Wessem en de steden Roermond en Maastricht
  • Designer Outlet Roermond; Het grootste Shopping Outletcentrum van Europa.

Boek nu uw vakantie in Maaspark Boschmolenplas in de lente met 20% Senioren Korting, ook geldig in de meivakantie en zomervakantie.

No Comments

    Leave a Reply