Menu
Dagje uit / Vrije Tijd

Fotowedstrijd voor scootmobiel bestuurders

PractiComfort, één van de grootste mobiliteitsspecialisten van Nederland, organiseert deze zomer een fotowedstrijd voor scootmobiel gebruikers waarbij een VVV waardebon t.w.v. € 100, – te winnen is. Deelnemers kunnen t/m 31 augustus 2013 foto’s inzenden waarop het favoriete zomerplekje van de eigenaar, opgepimpte scootmobielen of andere creatieve insteken met een scootmobiel staan afgebeeld.

Genieten met de scootmobiel
Na een lange winter en een lente die maar langzaam op gang wilde komen, is het dan eindelijk zover. Hopelijk wordt het een lange zonnige zomer, zodat alle 150.000 scootmobiel gebruikers in Nederland er lekker vaak op uit kunnen trekken. Een blokje om naar het park, gezellig naar het winkelcentrum, een ijsje halen bij het favoriete ijskraampje of een mooie tocht maken door de natuur; iedereen geniet op zijn of haar eigen manier van een scootmobiel!

Favoriet zomerplek
Wat zijn de favoriete locaties die per scootmobiel bereikbaar zijn? PractiComfort vraagt scootmobiel eigenaren om een leuke foto in te sturen waarop zij staan afgebeeld terwijl ze een bezoek brengen aan hun favoriete zomerplek. Ook andere leuke of creatieve foto’s waarop een scootmobiel staat afgebeeld, mogen deelnemen aan de fotowedstrijd.

Deelnemers kunnen de foto met korte toelichting mailen naar fotowedstrijd@practicomfort.com Alle ingezonden foto’s  zullen direct geplaatst worden op www.scootmobiel.nl/scootmobiel-fotowedstrijd.

Wat valt er te winnen?

Door hun favoriete spot met ons te delen maken deelnemers kans op een VVV waardebon t.w.v. € 100, -.

Deze fotowedstrijd van PractiComfort duurt t/m 31 augustus 2013. Tot die datum kunnen de foto’s verstuurd worden naar fotowedstrijd@practicomfort.com. Na 31 augustus zal er een prijswinnaar bekend gemaakt worden op www.scootmobiel.nl