Menu
Films en series

Film tip: The Adam Project

The Adam Project

Deze week weer een nieuwe film tip voor een middag of avondje vermaak. The Adam Project is vanaf nu te zien op Netflix. Een avonturenfilm, comedy of toch science fiction? Eigenlijk maakt het voor een film met Ryan Reynolds niet uit want met hem in de hoofdrol zit u al snel met een glimlach te kijken. De verbale grappen en snelle dialogen liggen Reynolds goed maar in deze film kan hij ook eindelijk wat tegenspraak verwachten.

The Adam Project

De Film begint met een shot uit de toekomst. Adam (gespeeld door Ryan Reynolds) heeft net een jet gestolen en maakt zich uit de voeten in de ruimte. De enige uitweg die Adam nog heeft om aan zijn achtervolger te ontkomen is door in een wormgat te vliegen. Het wormgat brengt hem in het jaar 2022, waar hij al snel zijn jongere ik ontmoet.

Hilarisch en met veel knipogen

Jongere Adam (Walker Scobell) geeft Adam een koekje van eigen deeg. Met dezelfde sarcastische opmerkingen en flauwe grappen zit de film vol met hilarische momenten. Ook de verwijzing naar klassieke films maken deze film een genot om te kijken. Een beetje comedy, actie en wat drama, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een vermakelijke avond.

Bekijkt hier de trailer