Menu
Kleinkinderen

Even geen persoonlijk contact met kinderen en kleinkinderen? Tips voor een mooie tastbare herinnering gewoon vanuit huis

Opa en Oma met Kleinkinderen

Bent u de opa en oma van een stel prachtige kleinkinderen? Heerlijk dit is natuurlijk een waar cadeau, maar in deze tijd van 1.5 meter afstand houden ook erg lastig. U kunt even geen persoonlijk contact onderhouden met kinderen en kleinkinderen. Geen thuisbezoek en ook geen dikke knuffel om elkaar gedag te zeggen.

Gelukkig zijn er wel andere mogelijkheden om in contact te blijven met familie en vrienden. Enkele voorbeelden in deze moderne tijd zijn natuurlijk: Whatsapp en e-mail, maar bijvoorbeeld ook via Facetime. In dit laatste geval kunt u ook videobellen en lijkt iedereen toch iets dichterbij! Het is zelfs mogelijk om met meerdere mensen tegelijk te videobellen vanuit verschillende huishoudens.

Foto’s uitprinten
Naast de eerder genoemde opties is een andere aanrader om een paar mooie foto’s uit te printen van uw familie. Deze foto’s kunt u dan in de woon- of slaapkamer plaatsen. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment een blik werpen op de foto’s en lijken uw dierbaren toch even bij u thuis. Heeft u het materiaal nog niet in huis om de foto’s goed uit te printen? Dan bestelt u online gemakkelijk één van de all in one printers. Deze maken vandaag de dag echt prachtige prints en deze zijn bijna niet te onderscheiden van echte gedrukte foto’s.

Een compleet fotoalbum
Heeft u de smaak te pakken dan kunt u natuurlijk nog een stapje verder gaan en een compleet album samenstellen en uitprinten! Een album van een mooie vakantie die u samen heeft gemaakt of maak een album per seizoen. Raakt uw drukinkt op? Ook dat is geen probleem. Ook deze bestelt u gemakkelijk online bij PrintAbout. De benodigde spullen worden vaak de volgende dag al bij u thuis gebracht. Zo hoeft u niet al te lang te wachten voordat u met het album op de bank kunt gaan zitten.

Beschikt u niet over voldoende foto’s om een prachtig album samen te stellen? Vraag dan of u kinderen en kleinkinderen hun favoriete foto’s naar u toe mailen. Dan kunt vandaag nog aan de slag en in een handomdraai heeft u een prachtig album en een blijvende herinnering! Het is natuurlijk ook leuk om op een later moment, wanneer we elkaar weer kunnen zien, samen door het album heen te bladeren en herinneringen op te halen.

Verras uw geliefde
Wilt u uw familie ook verrassen met een mooi album van opa en oma? Stel ook deze op de computer samen. Print het album uit en verstuur hem per post naar uw geliefde. Zij zullen ook verrast zijn wanneer ze het pakketje in de brievenbus aantreffen en even een geluksmomentje hebben!