Menu
Curaçao

Eiland hoppen!

Wilt u uw vakantie Curaçao verrijken? Ga dan eiland hoppen op de ABC eilanden. Wij vertellen u waarom u naast Curaçao ook Aruba en Bonaire moet bezoeken!

Waarom naar Aruba?
In Aruba kunt u naast genieten van prachtig weer, veel witte stranden met intens blauw zeewater ook nog vele andere dingen doen. Zo kunt u onder andere een Jeepsafari maken met een Land Rover Defender jeep, een waar avontuur! Wilt u liever lekker ontspannen? In diverse hotels kunt u spabehandelingen, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen krijgen! Daarnaast kunt u ook nog een zeiltocht maken, naar Palm Island of de Aloëfarm gaan of een bezoekje brengen aan San Nicolas.

Waarom naar Bonaire?
Ook in Bonaire kunt u natuurlijk genieten van het weer en de stranden maar wat heeft Bonaire u nog meer te bieden? Bonaire is een ideale duiklocatie voor zowel ervaren duikers als beginners. Maar snorkelen kan ook, op een paar meter diepte is er al veel moois te zien! Naast de onderwater wereld kunt u ook flamingo’s of een van de 200 andere vogelsoorten op Bonaire bewonderen. Bent u opzoek naar wat meer actie? Wat dacht u van wind- en kitesurfen, kajakken of mountainbiken? Er is genoeg te beleven op Bonaire!

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.