Menu
Vrije Tijd

De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeus Utrecht

Een Gezond Dagje Uit
24, 25 en 26 januari 2014 Jaarbeurs Utrecht

De Nationale Gezondheidsbeurs is dé grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl! Met vijf vernieuwde thema’s is het aanbod dit jaar nog uitgebreider dan eerdere edities. Deze thema’s, Medisch & Zorg, Beauty & verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur en Body & Mind, zullen uitgebreid aan bod komen in hiervoor speciaal ingerichte paviljoens. De Nationale Gezondheidsbeurs trekt mensen die een dagje gezond uit willen zijn!

Body & Mind
Dit jaar komt De Nationale Gezondheidsbeurs met een compleet nieuwe zone: Body & Mind. Gezien de huidige marktontwikkelingen een extra dimensie in het concept. Met deze nieuwe zone wordt de bezoeker een platform geboden waar alles te vinden is op het gebied van totale ontspanning en wellness. Een divers en interactief aanbod om inspanning en ontspanning met elkaar in balans te brengen.

De kracht van de beurs
Gezondheid en een gezonde leefstijl is een breed onderwerp. Hoe gezond we zijn wordt bepaald door wat we eten en drinken, regelmatig sporten, dagelijkse huid – en mondverzorging, medische
klachten en dergelijke. Deze onderwerpen zien we terug op de beurs. Tevens kunt u met al uw gezondheidsvragen terecht bij de verschillende stands, workshops of bij de speciale paviljoenen.

Van top tot teen
Op de zevende editie van deze beurs is er wederom veel te doen. Bezoekers kunnen (gratis) hun gezondheid laten testen met veel verschillende gezondheidstesten die worden aangeboden zoals een
oog-, hoor- of bloeddruktest. Een bezoek aan De Nationale gezondheidsbeurs staat dus ook voor een screening van top tot teen.

Meer weten over de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.