Menu
Curaçao

Culinaire tips voor Curaçao

Op Curaçao kun je heerlijk tot rust komen. ’s Avonds lekker uit eten of ergens ontspannen een drankje drinken mag dan ook niet ontbreken tijdens je vakantie op het eiland. Daarom delen we graag onze tips om culinair te kunnen genieten op Curaçao.


Jan Thiel Baai

Voor het leukste happy hour van Curaçao ga je naar Zanzibar Beach. Iedere zaterdag vanaf 17.00 uur kun je tijdens zonsondergang van zowel een drankje als van de muziek van een lokale band genieten.

Als je op zoek bent naar een restaurant met een Mediterraanse kaart, dan ben je bij het Zest Beach Café aan het juiste adres. Bestel een verse pasta of gegrild vlees van de barbecue – de keuze is aan jou. Het is hier lekker casual tafelen want je zit met de voeten in het zand!

Ook leuk voor een gezellig etentje is het Argentijnse restaurant Tinto. Ze hebben er een open keuken waardoor je uitstekend zicht hebt op het houtskoolvuur waarop de vis- en vleesgerechten bereid worden. Ook hier zit je lekker met de voetjes in het zand terwijl je aan het eten bent – het vakantiegevoel kan zo niet uitblijven!

Sint Annabaai

Ben je buiten Jan Thiel Baai op zoek naar een goed restaurant? Ga dan eten bij restaurant de Gouverneur aan de Sint Annabaai. Ze serveren hier diverse internationale gerechten en vanaf het balkon heb je een fantastisch uitzicht over de Pontjesbrug. Je hebt er zonder twijfel een fantastische avond.

Westpunt

Op het Westpunt van Curaçao vind je restaurant Jaanchies – een waar begrip op het eiland en perfect voor een lunchstop. De specialiteit van het huis is leguaan, maar ook als je die liever overslaat is er genoeg keuze. Probeer bijvoorbeeld het stoofvlees met bakbanaan en funchi (een geelgekleurde griesmeelbol). Wat dit restaurant extra bijzonder maakt is dat de vriendelijke eigenaar je vol enthousiasme ontvangt, waardoor je je meteen thuis voelt.

Wanneer ga jij culinair genieten op Curaçao?

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.