Menu
Busreizen

All Inclusive auto- en busreizen in trek

ALPHEN AAN DEN RIJN. All Inclusive reizen met het vliegtuig naar zonbestemmingen zijn al langer bekend, maar in 2013 doet zich een nieuwe trend voor: All Inclusive auto- en busreizen. De crisis is aanwezig in ieders gedachten, maar om dan maar helemaal niet op vakantie te gaan? Daar twijfelen veel mensen toch aan. En dan biedt een All Inclusive vakantie uitkomst! Want All Inclusive = precies weten waar u aan toe bent.

Bestemmingen

“In 2012 kozen er al veel mensen voor een All Inclusive vakantie met de bus of de auto en deze trend zet zich voort in 2013”, aldus Marije Baars van Peter Langhout Reizen. Waar u dan naartoe kunt? “We hebben zowel korte vakanties zoals weekendjes weg of de langere vakanties.”

“Denk bijvoorbeeld aan een All In (auto- of bus)reis naar Italië, Spanje of Duitsland”. Zo is bij de All In busreis naar het Beierse Woud in Duitsland niet alleen alle hapjes, drankjes en diners inbegrepen, maar geniet u ook van de vele wellness- en sportfaciliteiten en zijn er maar liefst 7 excursies in de omgeving inbegrepen. Natuur wordt afgewisseld met cultuur om tot een optimale vakantiebeleving te komen. Voor een prijs die u vooraf weet.

De voordelen

Een auto- of busreis is vaak toch al voordeliger dan een vliegvakantie en het principe blijft hetzelfde. Ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen, net als alle andere hapjes en drankjes tijdens de hele dag. Bovendien zijn bij de busreizen ook al vele excursies inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Peter Langhout Reizen heeft een groot aanbod All Inclusive vakanties per auto en bus. Bekijk het hele aanbod en kijk of de vakantie van uw dromen erbij zit.