Menu
Vrije Tijd

Actief dagje strand beleven met familie of vrienden?

De kust van Goeree-Overflakkee is ongerept. De enige hoogbouw die je er vindt, zijn de duinen die soms steil van het strand oprijzen als een buffer tegen de zee. De stranden verschillen per gebied. Maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn al jaren de schoonste van Nederland en ze hebben de meeste zonuren.

Bent u op zoek naar een mooie strandlocatie om komend voorjaar of zomer gezellig een actief dagje op het strand te beleven met familie, vrienden of collega’s? Strandpaviljoen C-side is zeker een geschikte keus. De vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en familie-dagen hebben hun waarde al jaren keer op keer bewezen, vooral omdat zij een mix van sportiviteit, gezelligheid, plezier en teambuilding bieden.

Faciliteiten
Gezellig een drankje in de zon na een geslaagde dag met een volledig verzorgde BBQ en aansluitend een feestavond? Aan de hand van uw wensen kunnen we een compleet programma op maat samen stellen.

Vanaf het paviljoen kunnen vrijwel alle gewenste activiteiten en arrangementen voor u verzorgd worden. Of het nou gaat om een verjaardag, een bedrijfsuitje, een familiedag, kinderfeestje of bijvoorbeeld workshops. Bijna alles is te boeken.

Wij hebben hier een actief programma voor u in de aanbieding, al te boeken vanaf 2 personen voor een hele mooie prijs! Check en boek vandaag dit stranduitje. Wilt u een uitgebreider programma en een offerte ontvangen? Stel online uw vraag of bel gratis 0800 – 5405405.

About Author

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.