Zit u in deze periode veel meer thuis dan anders? Waarschijnlijk gaat u een stuk sneller door de afleveringen heen en bent u eigenlijk toe aan een nieuwe serie. Op Netflix zijn er veel verschillende series te vinden, maar welke gaat u kijken? Ik heb wat leuke series op een rijtje gezet waar u straks aan kunt beginnen.

The Crown

Deze serie gaat over het verhaal van Koningin Elizabeth de tweede van het Verenigd Koninkrijk. U volgt het hele verhaal van Elizabeth in het begin van haar huwelijk en het verbreken van de verloving van haar zus en Captain Peter Townsend.  In seizoen twee gaat het over de Suezcrisis en het veranderen van de wereld. De koningin moet alles bij elkaar zien te houden en het belangrijkste haar huwelijk redden. Ook daarna is het voor Elizabeth niet makkelijk. Ze moet de ramp van Aberfan zien door te komen. De affaire van Prinses Margaret met tuinman Roddy maakt het hier ook niet makkelijker op. U heeft dus 3 seizoenen vol spanning om naar te kijken, en het beste is, er komen er nog zeker 2 seizoenen bij.

Casa de papel

Een bank beroven leek voor de professor iets te makkelijk. Hij pakte het anders aan, in samenwerking met 8 dieven laten ze zich opsluiten in de Koninklijke munt waar al het geld gedrukt wordt. Ze laten geld drukken en houden het gebouw dagenlang bezet. Kunnen ze ontsnappen? Blijft de professor anoniem? Houden ze de gijzelaars in toom? Kijk deze Spaanse serie en volg het spannende verhaal over een bankroof. Sinds kort is ook seizoen 4 te zien, extra veel kijk plezier dus!

Mindhunters

Kruip in het hoofd van een crimineel tijdens deze serie. In de jaren zeventig komt er een doorbraak in de criminologie. Twee FBI-agenten verdiepen zich in de psychologie achter moorden door de moordenaars te interviewen. Ontdekken ze een manier om het goede en slechte in mensen te herkennen? Deze twee seizoenen geven u veel om over na te denken en u kunt zich helemaal inleven. Een derde seizoen zit er aan te komen maar daarop moet u nog even wachten.

Meer kijk plezier?

Op het moment heeft Netflix 1519 series waar u naar kunt kijken en dus nog veel meer seizoenen. Als u denkt dat u uitgekeken bent kijk dan nog eens opnieuws want er staat veel meer op als u denkt. Kijkt u toch liever naar een film ook hier zijn oneindig veel mogelijkheden voor op Netflix. Tijd om u te vervelen is er dus nog niet.

Redacteuren

Comments are closed.