Beleef kerst in romantische sferen!

Wil jij jouw geliefde verrassen met een leuk romantisch uitje of zijn jullie samen er aan toe om er even op uit te gaan? Dan is de Romantische 7-daagse Kerstcruise vanuit Rotterdam langs de prachtige Duitse parels van de Rijn zeker wat voor jullie!

Met deze romantische kerstcruise vertrek je op 21 december om 10.00 uur vanuit de haven van Rotterdam. Vervolgende vaar je naar jullie eerste bestemming; Düsseldorf. Aan boord kunnen jullie genieten van een lekkere lunch en een heerlijk welkomst diner. Op de tweede dag kunnen jullie ’s ochtends 1 van de kerstmarkten in Düsseldorf bezoeken en ’s middags wordt er de Schloss Benrath excursie georganiseerd. Wanneer jullie Düsseldorf hebben bewonderd, is het tijd om weer verder te gaan. Op de derde dag varen jullie door naar Bonn, waar jullie ’s middags de tijd hebben om de kerstmarkten te bezoeken. Na deze 1 dag stop, varen jullie ’s avonds door naar Rüdesheim, waar jullie de volgende ochtend aankomen. Hier hebben jullie de mogelijkheid om een middagexcursie Siegfried’s Musikkabinett te doen en ’s avonds kunnen jullie 1 van de kerstnachtdiensten bezoeken. Op eerste kerstdag (de vijfde dag) varen jullie van Rüdesheim door naar Koblenz via de bekende Burchten- en kastelenroute. Dit staat ook wel bekend als het mooiste stukje van de Rijn. In Koblenz staat er ’s middags een geweldig kerstconcert op de planning die enkel voor de passagiers van de cruises gehouden wordt, hoe uniek is dat? Op 2de kerstdag is het tijd om verder te gaan naar de volgende bestemming; Keulen. Hier kunnen jullie een middagexcursie volgen met een toeristentreintje en een stadswandeling. Op de zevende dag is de reis helaas weer voorbij. Jullie varen vanuit Keulen terug naar Düsseldorf waar jullie om 10.00 uur ontschepen. Vervolgens worden jullie per touringcar terug naar Rotterdam gebracht.

Tijdens deze geweldige kerstcruise genieten jullie van een verblijf op basis van all-inclusive. Aan boord kunnen jullie tevens genieten van een deskundige Nederlandssprekende cruiseleader en muziek. Kortom; je beleeft een complete kerst!

Vinden jullie de romantiek terug met de Romantische 7-daagse Kerstcruise vanuit Rotterdam langs de prachtige Duitse parels van de Rijn?!

Recreatief.nl

Redacteuren

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor de dagje uit of weekendje weg te geven.

Comments are closed.