Vier 1ste kerstdag op unieke wijze

Wil jij dit jaar alleen een avondje weg in plaats van een nachtje weg? Dat kan met de Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer!

Met dit arrangement vier je een onvergetelijke kerst! Jouw avond komt er al volgt uit te zien:
Je wordt om 17.45 uur ontvangen met een heerlijke aperitief en een lekkere amuse. Vervolgens is het om 18.45 uur tijd om aan tafel te gaan en te genieten van een heerlijk 4-gangen diner. Na uw buikje rond te hebben gegeten is het tijd om het theater in te gaan en te genieten van een prachtige show. Na de show is jouw avond nog niet afgelopen, want dan is er nog een afterparty met drankjes, dans en muziek. Om kwart voor 12 is het dan echt helaas zo ver, uw avond is voorbij. Na een spectaculaire avond is het helaas weer tijd om naar uw huis of hotel te gaan.

Kom jij ook een onvergetelijke kerst vieren?

Recreatief.nl

Redacteuren

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor de dagje uit of weekendje weg te geven.

Comments are closed.