Traprenovatie op maat

Is uw trap aan vernieuwing toe of past uw trap niet (meer) bij het interieur? Een nieuwe trap laten installeren is niet alleen een kostbare zaak, maar brengt eveneens heel wat hak- en breekwerk met zich mee. Uw trap laten renoveren is in dat geval een betere oplossing: uw trap ziet er, vrijwel altijd binnen één dag,  als nieuw uit, zonder dat u daar overlast van ondervindt.

 Experts in traprenovatie

Als familiebedrijf zijn we al sinds 1997 gespecialiseerd in trappen renoveren, opknappen en bekleden, en hebben we al meer dan 70.000 trappen onder handen genomen. Het feit dat Upstairs de uitvinder en exclusieve ontwikkelaar van het product traprenovatie is, maakt ons bedrijf de enige echte marktleider en daarmee dé nummer 1 in traprenovatie. Onze deskundige medewerkers kunnen vrijwel elke trap renoveren, of deze nu van hout, beton, staal of natuursteen is. Onze overzettreden, welke over de bestaande treden worden geplaatst, zijn gemaakt van eerlijke materialen en daardoor 100% duurzaam. Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke trap die u nooit meer hoeft te schuren of verven. Bovendien  ontvangt u op een Upstairs Traprenovatie 10 jaar garantie.

Traprenovatie

Veiligheid staat voorop

De houten overzettreden van Upstairs bevatten een (onzichtbare) aluminium legering, waardoor ze ietwat stroef aanvoelen en uw schoenzolen er een betere grip op krijgen. Niet alleen veilig voor u en uw (klein-) kinderen, maar ook ergonomisch verantwoord. Wilt u de trap extra veilig maken? Kies dan voor een decor met daarbij het unieke Upstairs Veiligheid Profiel (UVP). Dit speciaal door Upstairs ontworpen profiel is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in zilver- of goudkleur. Voorzien van UVP is het uiteinde van de traptrede beter zichtbaar en beter voelbaar waardoor u onbewust uw voet beter op de trap zet. Onze adviseur informeert u graag over de mogelijkheden.

Traprenovatie

LED-trapverlichting

Maak van uw trap een échte eyecatcher door hem te voorzien van sfeervolle LED-trapverlichting.  Wij bieden u tal van mogelijkheden. Zo kunt u LED-verlichting laten plaatsen in de trede óf in de zijkant van uw trap. Bovendien zijn LED-lampen enorm energiezuinig én geven ze meer veiligheid in het donker. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u gemakkelijk de LED-lampen aan- en uitzetten en dimmen wanneer u wenst.

Leuningen en balustrades

De finishing touch van uw traprenovatie is natuurlijk de balustrade en of leuning. Dit maakt uw trap niet alleen compleet, maar ook een stuk veiliger. Bij Upstairs Traprenovatie hebben wij tijdloze en onderhoudsvriendelijke designs van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten van Upstairs worden met de hand gemaakt en uitvoerig gecontroleerd. Zo krijgt u altijd de kwaliteit die u van de nummer 1 mag verwachten.

Wilt u weten wat een traprenovatie voor uw interieur kan doen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Redacteuren

Comments are closed.