Een compleet verzorgd vriendinnenweekend

Christel 21 april 2019
Een compleet verzorgd vriendinnenweekend

Is het weer eens tijd om lekker met de meiden onder elkaar een weekendje weg te gaan? Dan kunt u dit arrangement zeker niet missen.

Met dit arrangement geniet u van een compleet verzorgd weekendje weg en is alles al voor geregeld. Het enige wat u zelf mee moet nemen is uw gezelligheid en goede humeur, dat is toch top? U geniet van 2 overnachtingen in een mooie unieke Finse Chalet, daarbij krijgt u 2x een heerlijk ontbijtbuffet en is een heerlijk 3-gangen diner ook voor u geregeld. Klets elkaars oren van de kop af met de gezellige high tea en geniet met z’n allen van lekkere broodtaartenlunch. Het eten is natuurlijk leuk, maar u wilt natuurlijk ook iets te doen hebben. Wat dacht u eens van langlaufen, een cryptische fototocht, een wandeling en een e-scooter puzzeltocht? Ook dat zit allemaal bij dit arrangement inbegrepen. Kortom; er is aan alles gedacht!

Genieten op de Veluwe

U verblijft met dit arrangement in een Finse Chalet gelegen in Dieren op de prachtige groene Veluwe. Met de Veluwe om de hoek kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Daarnaast is de stad Arnhem in de nabije omgeving gelegen, waar u heerlijk kunt shoppen of een gezellig drankje kan drinken.

Ik heb mijn vriendinnen al uitgenodigd voor dit geweldige arrangement en u?

Recreatief.nl