Om uw mondverzorging op peil te houden, poets je natuurlijk iedere dag je tanden. Tandartsen en mondhygiënisten raden aan dit minimaal tweemaal, twee minuten per dag te doen. Dit kan met een handtandenborstel, maar voor het állerbeste resultaat kun je het beste kiezen voor een elektrische tandenborstel. Een elektrische tandenborstel produceert meer poetsbewegingen waardoor deze meer tandplak weghaalt dan een gewone tandenborstel. Het is niet voor niets dat steeds meer ouderen hun eigen gebit kunnen behouden en geen kunstgebit nodig hebben.

Everbright OLIVIA & OLIVER elektrische tandenborstels

Er zijn een hoop elektrische tandenborstels met allerlei standen, verschillende sonische trillingen en allerlei opzetborstels en accessoires. Daarnaast heeft ieder gebit een andere verzorging nodig. Everbright komt daarom met de OLIVIA & OLIVER Black & White tandenborstels. Met deze DUOSET kun je samen poetsen met ieder een eigen tandenborstel. Ideaal! Door de verschillende poetsstanden die op deze elektrische tandenborstel zitten, kan iedereen genieten van een optimale mondverzorging.

Wat zijn de voordelen van deze Everbright Black & White DUOSET?

De Everbright Sonic toothbrush is een ontzettend krachtige tandenborstel door de sonische trillingen. Dit zijn er 40.000 per minuut! Deze trillingen zorgen ervoor dat elk plekje op uw tand of kies optimaal gereinigd wordt. Bovendien heeft deze elektrische tandenborstel ook een poetstimer zodat je zeker aan je poetsbeurt van twee minuten komt. Om er zeker van te zijn dat je niet met een lege tandenborstel staat, zit er een batterij indicator op. Hierop kun je zien hoe lang de Ion-batterij nog meegaat. Daarnaast is deze elektrische tandenborstel ook te gebruiken onder de douche, want hij is waterproof!

Verschillende poetsstanden voor een effectief resultaat

Voor de optimale mondverzorging zijn de Everbright OLIVIA & OLIVER tandenborstels uitgerust met de volgende 4 poetsstanden:

Allereerst ‘Clean’, dit is een stand voor de dagelijkse reiniging van het gebit. Door de 40.000 sonische trillingen per minuut pakt het alle plekken van uw gebit waardoor al je tanden en kiezen optimaal gereinigd worden.

De tweede stand is ‘Sensitive’, dit is een stand met minder sonische trillingen. Deze stand is ontwikkeld voor het gevoelige tandvlees en de gevoelige tanden.

Als derde is er de ‘White+’ stand voor uw tanden. Deze stand zorgt voor weer een stralend witte glimlach. Door de juiste trillingen van de opzetborstels worden je tanden gepolijst wat zorgt voor wittere tanden.

En last but not least: de ‘Massage’ stand. Dit is de vierde stand die de Everbright tandenborstel heeft. Hiermee kun je de poetsbeurt verlengen met een massage van het tandvlees om doorbloeding te stimuleren. Dit voorkomt tandvleesontstekingen.

Wat zit er in deze Everbright DUOSET?

In deze DUOSET zitten twee elektrische tandenborstels, een OLIVIA (de witte) en een OLIVER (de zwarte). De OLIVIA en OLIVER tandenborstels hebben beiden een eigen oplaadstation met een snoerlengte van 128 cm én ieder 3 ExtraClean opzetborstels. Gemiddeld gaan de opzetborstels 3 maanden mee, waardoor je minimaal 9 maanden vooruit kunt!

P.s. heb je nog opzetborstels van het merk Philips? Deze passen ook op de Everbright OLIVIA & OLIVER tandenborstels, deze hoef je dus niet weg te gooien.

Kortom, de Everbright OLIVIA & OLIVER DUOSET heeft alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je dagelijkse mondverzorging. Dus, voor welke elektrische tandenborstel gaat jij?

Redacteuren

Comments are closed.