Wanneer het gehoor slechter wordt dan kan dit heel wat problemen opleveren. In het begin stadium merken we vaak niet dat het gehoor slechter wordt, maar neemt dit serieuzere vormen aan dan ontstaan er merkbare problemen. In Nederland zijn er ongeveer 1,5 miljoen doven en slechthorende en een derde hiervan maakt gebruik van een hoortoestel. Ondanks deze hoge aantallen zijn er nog altijd veel mensen die geen hoortoestel willen en vaak ook ontkennen dat ze wat slechter horen.

Toch heeft het gebruik van een hoortoestel vele voordelen. Daarnaast blijft de ontwikkeling in nieuwe soorten hoortoestellen nog steeds doorgaan. De grote apparaten die je achter je hoor moest dragen behoren echt tot het verleden. Tegenwoordig zijn veel hoortoestellen bijna onzichtbaar en bijvoorbeeld ook in te stellen via een handige app op de mobiele telefoon.

Het grootste voordeel aan het dragen van een hoortoestel is natuurlijk dat het gehoor verbeterd wordt en u gewoon weer kunt deelnemen aan verschillende activiteiten die misschien wat lastiger waren toen u niet goed kon horen. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met gehoorproblemen bepaalde plekken mijden, omdat ze in grotere gezelschappen vaak niet meer kunnen volgen waar het over gaat. Gehoorproblemen kunnen dan dus ook zorgen voor een sociaal isolement.

Het voordeel van hoortoestellen van Oogvoororen.nl is dat ze audiciens aan huis kunnen verzorgen door heel Nederland. U hoeft dus niet naar een winkel, maar zij komen gewoon bij u thuis om het juiste hoortoestel aan te meten.

Ook heeft u daarna 60 dagen om het gekozen hoortoestel uit te proberen. Mocht het dan niet naar wens zijn kunt u deze omwisselen. Ook kan uw hoortoestel online worden aangepast. Voor kleine onderhoudszaken hoeft u dus ook niet naar een winkel!

Deze audicien kan alle merken hoortoestellen aanbieden en werkt ook met de diverse zorgverzekeraars samen, zodat u ook voor vergoeding van uw hoortoestel in aanmerking komt.

Dus twijfelt u nog of een hoortoestel voor u de juiste oplossing is dan bent u met bovenstaande verhaal wellicht wat verder op weg geholpen om toch te kiezen voor een hoortoestel.

 

Redacteuren

Comments are closed.