Als Fitte Vutter lekker aan de slag op een camping

Christel 18 februari 2019
Als Fitte Vutter lekker aan de slag op een camping

Graag stel ik u voor aan Elly en Albert. 2 Fitte Vutters die na 40 jaar werken en 6 jaar reizen toch weer op zoek gingen naar een nieuwe uitdaging.

Elly en Albert hebben 40 jaar hard gewerkt en en besloten daarna lekker op reis te gaan. Zes jaren hebben zij “gebackpacked” en gereisd langs de kust van Europa. Van Delfzijl tot Dubrovnik en van stadje naar stadje. Ook hebben ze 4 maanden door Australië getrokken.

Na 6 jaar hadden ze toch wel weer heel veel zin om de handen uit de mouwen te steken en gingen ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. In de krant lazen ze de uitnodiging om gastheer een gastvrouw te zijn op een camping in Europa en daar hadden zij wel oren naar. Inmiddels doen ze dit al 11 jaar met heel veel plezier.

Lees het hele verhaal van Elly en Albert en bent u geïnspireerd en ziet u zo’n uitdaging als fitte vutter ook wel zitten, informeer dan naar de mogelijkheden!