Bent u al lekker met pensioen of gaat u in 2019 wellicht met pensioen. Dan betekent dat, dat u meer vrije tijd krijgt en die wilt u natuurlijk goed besteden.

Wij hebben een aantal leuke uitjes en activiteiten voor u op een rijtje gezet. Leuk ter inspiratie!

1 Knutselen samen met de kleinkinderen heeft u kleinkinderen dan is dit een leuke bezigheid om samen te doen. Lekker binnen aan de eettafel dus ook geschikt voor de koudere en donkere winterdagen. Online zijn er tal van knutseltips te vinden. wat dacht u van eigen ansichtkaarten make van lege theezakjes of u kunt ook culinair knutselen en samen koekjes bakken. Niet alleen leuk maar ook nog eens heerlijk om op te snoepen

2 Wilt u liever iets buitenshuis ondernemen ook hiervoor zijn tal van mogelijkheden. U kunt samen een pretpark of dierentuin bezoeken, maar duik ook eens in de evenementenkalender bij u in de buurt. Vaak zijn er diverse marktjes, rommelmarkten of beurzen in de buurt die de moeite waard zijn om te bezoeken. Bent u van plan groots in te slaan op deze marktjes vergeet dan niet uw dakkoffer mee te nemen zo vergroot u gemakkelijk uw kofferbakruimte. Heeft u nog geen dakdragers of dakkoffer? Diverse dakkoffers van Dakdragerwinkel.nl

3 Vakantie in eigen land. Vaak denken we bij vakantie snel aan het buitenland, maar ons eigen Nederland heeft ook veel prachtige bestemmingen om naar toe te gaan en om meerdere dagen te verblijven. Wat dacht u van een bezoek aan de Biesbosch. Een prachtig natuurgebied, eigenlijk in alle seizoenen. Maak een rondvaart door het gebied, overnacht in een hotelletje in de buurt en maak de volgende dag een fietstocht met een heerlijke picknickmand. U zult verbaasd zijn over al het moois dat u tegenkomt. Wilt u liever iets noordelijker op pad? Wat dacht u dan van het Venetie in het Noorden, Giethoorn. Ook hier kunt u rondvaren in een fluisterbootje of een rondvaart maken met een wat grotere boot.

4 Mocht u op zoek zijn naar iets wat u vaker kunt ondernemen kunt er ook nog voor kiezen om u bij een vereniging aan te melden. Bijvoorbeeld bij een zangkoor of schildercursus. De activiteit is al leuk op zichzelf, maar het voordeel is ook dat u ook nog eens nieuwe mensen ontmoet.

Redacteuren

Comments are closed.