Met de hele familie een heerlijk weekend weg naar de Veluwe? Geniet samen in een comfortabele en luxe bungalow met uw hele gezelschap. Een familieweekend draait tenslotte om gezelligheid en bij elkaar zijn en leuke activiteiten samen doen waar iedere generatie van kan genieten.

Activiteiten voor Jong en Oud

Opa legt aan zijn kleinkinderen uit hoe hij vroeger speelde zonder een tablet of smartphone tijdens de oudhollandse spellen. Tijdens een lekker buffet wordt u in de watten gelegd met heerlijke gerechten. Kiest ervoor om een huifkartocht te maken en het moois van de Veluwe te ontdekken. Voor wie een heerlijk weekend nader tot elkaar wil komen is dit echt een aanrader. Natuurlijk maakt u tijdens uw verblijf gratis gebruik van bijvoorbeeld de midgetgolfbaan, diverse speeltuinen, binnen-, buitenzwembad, tennisbaan en sportvoorzieningen.

Er is voor iedereen wat te beleven hier dus dit is een op en top familieweekend voor iedereen!

Recreatief.nl

Redacteuren

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor de dagje uit of weekendje weg te geven.

Comments are closed.