Strand en zee zijn eigenlijk altijd een goed idee. Van lekker bijkleuren in de zonnige zomermaanden tot aan heerlijk uitwaaien in de herfst en winter. Waar de meeste mensen een dagje op en neer gaan, kiezen anderen ervoor om wat langer te blijven en te slapen in een knus strandhuisje. Een aantal hiervan zijn alleen toegankelijk voor de eigenaren, andere exemplaren zijn gelukkig te huur. In deze drie bijzondere strandhuisjes kun je zelfs het hele jaar terecht!

Beach Villa’s bij op het strand van Hoek van Holland

In Hoek van Holland vind je de grootste strandhuisjes van Nederland die daarnaast ook nog eens het hele jaar blijven staan. De luxe Beach Villa’s zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en staan direct op het strand aan de Noordzee. Je hebt vrij uitzicht op de kust en sommige strandhuisjes kijken tevens uit op de havens. Zo kun je zomaar grote containerschepen voorbij zien varen; een heerlijk gezicht, helemaal wanneer jij onderuitgezakt op je luxe tuinmeubilair op je eigen veranda zit.  

Strandhuisjes op het strand aan de Oosterschelde

Op het strand van het Zeeuwse Kamperland kun je het hele jaar door toeven in deze bijzondere zespersoons Beach Houses. De strandhuisjes horen bij het vijfsterren-vakantiepark Roompot Beach Resort. Dankzij de vele faciliteiten op het park en de slimme inrichting van de accommodatie zelf, lenen deze huisjes zich goed voor een gezellige paar dagen weg met de familie. Je krijgt er daarnaast een vrij uitzicht over de Oosterschelde bij. Goed om te weten: de huisjes zijn alleen bereikbaar via een trap.

Luxe strandvilla’s aan het Grevelingenmeer

Helemaal aan zee staan deze strandhuisjes niet, maar dankzij de ligging aan een groot zoutwatermeer vlakbij de Noordzee voelt het wél zo. Tijdens je verblijf bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort in Ouddorp ligt het strand gelukkig nog steeds – letterlijk – aan je voeten. Je slaapt hier namelijk aan het Grevelingenmeer, in de duinen of op het zand rondom de aangelegde baai. Je hebt de keuze uit een luxe strandvilla of een moderne hotelstudio op het eiland midden in de baai. De eerste is geschikt voor 4 tot 8 personen, en dus ideaal om met de hele familie naartoe te gaan, de studio’s zijn juist perfect voor een paar dagen weg met z’n twee.

Meer strandhuisjes en ideeën voor bijzondere overnachtingen vind je op de website van OrigineelOvernachten

Redacteuren

Comments are closed.