Luxe campings in Frankrijk

Redacteur 24 oktober 2018
Luxe campings in Frankrijk

Hou je van kamperen maar zou je toch graag meer luxe willen ervaren? Of wil je met de kinderen en kleinkinderen op vakantie? Kamperen hoeft allang niet meer enkel en alleen in een tentje te gebeuren. Bij een luxe camping heb je steeds wat naar ieders zin. Zoek je een groot verwarmd zwembad met enkele glijbanen, een goed restaurant verbonden aan de camping of een kids club? Bij een luxe camping vindt je dit alles terug! Wij zetten even vijf luxe campings in Frankrijk voor jou op een rijtje.

1) Camping Aluna Vacances

Camping Aluna Vacances is gelegen dichtbij de Georges de l’Ardeche in de Rhone-Alpes en is een echte gezinscamping. Deze camping bevat namelijk een heus zwemparadijs met meerdere zwembaden waar er uiteraard verschillende glijbanen ter beschikking zijn maar waar je ook kan genieten van watervallen en zelfs bubbelbaden. Bovendien kun je ook opteren voor een massage of een gezichtsbehandeling. Voor een echte ontspanning en wellness is deze camping dus echt een aanrader. Heb je interesse in een bezoekje aan een wijngaard, dan ben je ook aan het juiste adres bij Camping Aluna Vacances. Rondom deze camping bevinden zich namelijk wijngaarden die trouwens ook de privacy bieden die je wenst.

Frankrijk - Camping Aluna Vacances

2) Camping Holiday Green

Ben je van plan om richting Côte d’Azur te reizen en zoek je daar een luxe camping? Dan is Camping Holiday Green zeker een aanrader. Maar liefst 15 hectare pijnboombos omringen deze camping! Groen en rust verzekerd dus! Ook hier vindt je een waar zwemparadijs met verschillende mogelijkheden tot wellness. Krijg je honger en wil je wat eten? In het restaurant kun je heel wat streekproducten uitproberen. Het strand bevindt zich op een kleine afstand van de verblijfplaats, via een van de wandelpaadjes kom je er snel terecht.

3) Camping Le Beach Club Nouvelle Floride Camping Club

Wanneer je van de zee houdt maar je toch op een luxe camping wil logeren in Frankrijk is deze camping echt een aanrader met zijn 5 sterren! Hier heb je namelijk meteen toegang tot de Middellandse zee en het strand. Deze camping is gelegen in het centrum van de Hérault in de gekende Languedoc-Roussillon. Wanneer je toch op de camping wil blijven en evengoed wil genieten van het water, kun je gebruik maken van het zwemparadijs op de camping zelf. Ook hier heb je verschillende glijbanen en heb je ook een peuterbadje waar je kleine spruit zich volledig en op een veilige manier zich kan uitleven!

Frankrijk - Camping Le Beach Club Nouvelle Floride Camping Club

4) Domain Mané Guernehué

Deze camping is een heuse 5 sterren paradijs die zijn sterren zeker waard is! Het is gelegen in het hart van de Golf van Morbihan in Bretagne. Het is volledig afgelegen en de privacy is zeker gegarandeerd. Het is een grote ruime camping waar ook heel wat faciliteiten te vinden zijn. Zo zijn er maar liefst 3 sanitair gebouwen, heb je keuze tussen verschillende glijbanen in het zwembad en is dat zwembad bovendien ook overdekt en verwarmd. Bovendien is er ook een spa gedeelde waar je kan kiezen tussen onder andere een sauna, jacuzzi, sensordouches en een beautyruimte. Er is zelfs een fitnessruimte beschikbaar waar je je kan uitleven. Op deze camping is er ook een minigolfterrein, een kabelbaan, een trampoline en zelfs springkussen, een echte aanrader dus voor het gehele gezin!

5) Camping La Sirène

Wil je naar een camping dat behoort tot één van de beste van Europa, dan moet je zeker camping La Sirène overwegen. Ook deze camping ligt in de natuur, de staanplaatsen zijn heel ruim en bieden alle privacy die je je maar kan wensen. Zoals het op een luxe camping hoort, heb je alle voorzieningen in je buurt. Eveneens heeft deze camping verschillende zwembaden, glijbanen, een waterval en er is zelfs een overdekt gedeelte met speeltuigen specifiek voor de allerkleinsten. Ook hier heb je een wellness gedeelte ter beschikking. Voor de volwassenen is er een gedeelde met bubbelbaden om heerlijk in te relaxen.

Frankrijk - Camping La Sirène