Voor senioren zijn er steeds meer mogelijkheden om geld te lenen. Dit is natuurlijk geheel in lijn met de wensen die deze leeftijdsgroep heeft. Een seniorenlening kun je afsluiten vanaf je 60e levensjaar. En waar deze voorheen voor je 68e levensjaar moest worden afgelost heb je tegenwoordig mogelijkheden tot aan je 74e levensjaar.

De mogelijkheden voor senioren zin hiermee enorm uitgebreid, een terechte en welkome ontwikkeling. Zo zijn er meer mogelijkheden voor senioren die al een lening hebben om deze goedkoper over te sluiten naar bijvoorbeeld en lagere rente of een goedkopere maandtermijn.

Productvorm

Er zijn twee verschillende productvormen, de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Het voornaamste verschil tussen deze twee vormen is een stukje flexibiliteit. Bij een persoonlijke lening staat alles vast, de looptijd, maandtermijnen de rente zodat je exact weet waar je aan toe bent. Bij het doorlopend krediet heb je een variabele rente, in plaats van een vaste rente, en kun je de bedragen die je aflost weer opnemen tot aan de kredietlimiet.

Wil je maximale zekerheid dan kies je voor een persoonlijke lening, wil je per se geld opnemen van hetgeen je aflost dan past het doorlopend krediet wellicht beter bij je.

Persoonlijke mogelijkheden

Wil je inzicht in je persoonlijke mogelijkheden? Dan kan dat door simpelweg een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Frisia Financieringen. Alle relevante informatie staat bij ons op de site. Een offerte verplicht je tot niets en geeft inzicht in het een lening kost.

Redacteuren

Comments are closed.