De tijd dat een wandelstok een stoffig en oud imago had, ligt gelukkig al lang achter ons. Zeker wanneer je kiest voor een mooie, modieuze wandelstok met een leuk printje van Ninee Wandelstokken. Een hippe wandelstok voor dames en heren waarbij een uitstekende kwaliteit centraal staat. Combineer het noodzakelijk kwaad met het aangename met een wandelstok als modeaccessoire.

De redenen waarom je behoefte hebt aan een wandelstok kunnen erg uiteenlopend zijn: bij pijnklachten, na een operatie, bij evenwichtsproblemen, wanneer je niet meer zelfverzekerd bent of als je slechtziend bent. Om wat voor reden je ook op zoek bent naar een wandelstok, de volgende voordelen ga je zeker ervaren.

Ontlastend

Wandelstokken ontlasten je spieren, rug en knieën tijdens het lopen tot wel 30%. Door de juiste ondersteuning die een wandelstok biedt, wordt lopen minder vermoeiend en houd je het langer vol.

Ook kan een wandelstok je ontlasten na bijvoorbeeld een operatie aan je rug, enkel, knie of heup.

Evenwicht en balans

Het lopen met een wandelstok zorgt voor het lopen in een bepaald ritme met evenwicht en balans. Dit geldt zowel voor mensen met evenwichtsproblemen als voor fanatieke (berg)wandelaars die met een zware rugzak lopen.

Glijd je uit of maak je een misstap? Dan kan je je met een wandelstok opvangen en je balans weer terugvinden. Ook perfect dus om te gebruiken op gladde en/of moeilijke ondergronden.

Zelfverzekerd

Was je een enthousiast wandelaar en ging je er regelmatig op uit? Maar ben je wat minder zelfverzekerd om wat voor reden dan ook? Een wandelstok kan je weer een stukje zelfverzekerdheid teruggeven, waardoor je weer met plezier de benenwagen neemt.

Handig mee te nemen

Ga je regelmatig op vakantie of weekendjes weg? Dan is een opvouwbare wandelstok een perfecte oplossing. Een opvouwbare wandelstok stop je namelijk eenvoudig in je koffer, weekendtas of zelfs handtas. Heb je hem nodig om bijvoorbeeld de afstanden op het vliegveld te overbruggen of een lekkere wandeling te maken? Dan heb je de wandelstok binnen no time klaar voor vertrek.

Ervaar het zelf en kies voor de vele voordelen die een wandelstok te bieden heeft.

Redacteuren

Comments are closed.