De klassieke interieurstijlen uit de jaren 50, 60 en 70 zijn anno 2018 weer helemaal hip! In 2018 ga je veel nostalgie terugzien in het interieur en is kleur weer helemaal back on track.

Bent u nou zelf bezig met het opnieuw inrichten van uw bestaande huis, of gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een aantal leuke tips? Ik heb een aantal tips op een rijtje gezet zodat u uw woonkamer en keuken weer helemaal retro maakt.

1. Karpet
Het karpet is weer hip. En niet alleen de kleuren zwart, grijs en bruin zie je terug maar anno 2018 zijn er vele kleurrijke modellen die u kunt kiezen om in de woonkamer neer te leggen. Er zijn honderden karpetten en vloerkleden te vinden. Een karpet of een vloerkleed zorgt ervoor dat uw woonkamer meer één geheel lijkt. Zorg ervoor dat het karpet aan alle kanten een stukje onder de bank is gelegen en dat de salontafeltjes er ook op staan. Wilt u ook nog een ander element betrekken bij de woonkamer? Zet ook dit dan op het karpet, zo lijkt het een mooi geheel.

2. PVC Vloer
Wilt u een nieuwe vloer leggen in uw huis of uw toekomstige huis? Kies voor een onderhoudsvrije PVC vloer. Een karpet of een vloerkleed staat ook erg mooi op een PVC vloer. Het is wel belangrijk om deze op elkaar af te stemmen. TIP: neem een stukje pvc vloer mee naar huis om te kijken of het wel bij de bank en het karpet past. Kleuren zijn erg verschillend en niets is zo vervelend als het uiteindelijk niet bij elkaar past.

3. Pimp de keuken
Heeft u in uw nieuwe woonhuis een inductie kookplaats? Niet getreurd! Een Fluitketel ook voor inductie bied de mogelijkheden om alsnog gebruik te maken van dit toch wel ouderwets middel. Tegenwoordig heeft iedereen een waterkoker, maar een fluitketel brengt net dat stukje nostalgie terug in de Nederlandse keukens. Heerlijk toch?

Redacteuren

Comments are closed.