De zomer is net begonnen en wat is er dan leuker dan een aantal kleine aanpassingen doen in huis? De winterkleuren de deur uit en de zomerkleuren naar binnen. Lees snel deze tips om meer gezelligheid te creëren in huis zonder hier een fortuin aan uit te geven.

1. Bloemen en planten

Door hier en daar een bloemetje of een plantje neer te zetten, lijkt het al een stuk gezelliger en sfeervoller in huis. Planten geven veel zuurstof en zijn goed voor in huis. Planten kun je vaak ook jaren laten staan, mits je ze goed verzorgd. Bloemen zijn natuurlijk altijd gezellig, maar blijven niet heel lang staan. Juist hierdoor kun je gezelligheid creëren door elke week een ander bosje met verschillende kleuren te kopen. Van prachtige gele zonnebloemen tot een bosje roze bloemen op tafel. Gezellig!

2. Muur schilderen

Heeft u die grijze kleur op de muur wel even gezien? Verf één wand in een leuke, opvallende kleur. Het is dan natuurlijk wel van belang dat deze kleur ook bij de rest van het interieur past. Verf niet meteen alle muren in deze kleur, maar hou het bij 1 muur, zodat het niet de overhand neemt. Mintgroen is tegenwoordig enorm hip en is een leuke, frisse kleur om op de muur te schilderen.

3. Vloerkleed

Een vloerkleed is tegenwoordig super hip. Het maakt je interieur helemaal af en staat ook nog eens gezellig. Een vloerkleed helpt ook nog eens tegen het dempen van geluid en is daarom ideaal. Zo kunt u kiezen voor een vintage vloerkleed wat een uniek contrast geeft aan de omgeving of u kunt kiezen voor een modern vloerkleed, waarbij u kunt kiezen uit vele verschillende kleuren. De kleurkeuze is bij beide van groot belang. Zo kunt u bij Tapeso.nl eens kijken naar het zeer gevarieerde aanbod.

Redacteuren

Comments are closed.