Een huwelijk is voor de bruid en bruidegom vaak een van de mooiste dagen van hun leven, maar ook voor de rest van de familie is dit een hele bijzondere dag. En wat is het fijn dat u daar als opa en oma nog bij kunt zijn.

Misschien wilt u zelfs wel een steentje bijdragen om deze dag onvergetelijk te maken. Overleg eens met het bruidspaar of zij het fijn zouden vinden wanneer u bij de organisatie betrokken bent. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren.

Zo kunt u misschien een culinaire bijdragen leveren in de vorm van lekkere hapjes die tijdens de receptie uitgedeeld kunnen worden. Bent u niet zo’n keukenprinses dan kunt u er ook voor kiezen om samen met het bruidspaar op zoek te gaan naar een locatie voor deze mooie dag. Ook is het heel speciaal voor de bruidegom om samen met opa een trouwpak uit te zoeken Suitsatsea.nl.

Het belangrijkste is natuurlijk dat u er de dag zelf bij bent. Alleen dit zal al zorgen voor een onvergetelijke herinnering!

 

Redacteuren

Comments are closed.