Wanneer je niet gebonden bent aan schoolvakanties of werk heb je de perfecte kans om goedkoop op vakantie te gaan. De voordelen van een vakantie buiten het hoogseizoen zijn duidelijk, mensenmassa’s worden vermeden en vakantiebestemmingen zijn beschikbaar voor veel lagere prijzen! Na de meivakantie kun je nog genoeg voordelige aanbiedingen vinden in mei en juni. Daarom is het aan te raden om een kijkje te nemen bij de actuele last minute vakanties. Om je een stukje verder te helpen hebben wij een top 6 van bestemmingen samengesteld voor een goedkope vakantie buiten het hoogseizoen.

Curaçao
Op vakantie gaan naar verre bestemmingen wordt vaak geassocieerd met super hoge prijzen, maar een vakantie naar Curaçao is in het laagseizoen natuurlijk veel voordeliger! Dit prachtige eiland is een van de populairste bestemmingen onder vakantiegangers. Het is een plek waar genoten kan worden van palmbomen, de azuurblauwe zee en parelwitte stranden. Daarnaast is het ook niet mis met de temperaturen. Ideaal dus wanneer je een lekkere zonvakantie wilt boeken in het laagseizoen!

Portugal
Het is natuurlijk ook mogelijk om het dichter bij huis te zoeken. Waarom niet naar Portugal? Met verschillende aantrekkelijke plekken zoals de Algarve, Madeira en de eilandengroep de Azoren, is er voor ieder wat wils. Wist je dat de temperaturen hier rond deze tijd al aangenaam zijn? Goede hotels en appartementen, leuke terrasjes en fijne zandstranden zijn de ingrediënten voor een heerlijke vakantie in Portugal.

Italië
Van de sneeuw op de top van de Alpen naar de prachtige kust van Amalfi. Italië is een uitstekende bestemming voor een goedkope vakantie in Europa. Naast het feit dat het ideaal is voor een stedentrip naar Rome of Milaan, is het ook zeker geschikt voor een uitgebreide vakantie met stranden, bezienswaardigheden zoals de Basiliek van San Marco en wateren in de omgeving van Toscane of Puglia. Italie is zo divers en bestaat uit zoveel lagen dat je nooit uitgekeken zult raken op deze schitterende bestemming.

Bali
Bali mag dan wel niet het grootste eiland zijn van Indonesië, maar het is zeker wel de populairste. Magische tempels, groene rijstvelden, culinaire hoogstandjes, een lange kustlijn met prachtige stranden… Een vakantie naar Bali is er eentje om nooit meer te vergeten. Daarnaast herbergt Bali vele luxe hotels en resorts waar jullie terecht kunnen voor een ontspannen zonvakantie. Strijk neer in een hangmat en genieten maar….

Kaapverdië
Afrika is een indrukwekkend continent en ieder land heeft ook zijn eigen karakter. Kaapverdië is er zeker een van. Het beschikt over een lang uitgerekte kustlijn met zandstranden gelegen aan de Atlantische Oceaan. Het mag dan geen hartje zomer zijn, maar dat betekent niet dat de temperaturen ervoor onderdoen. Wist je dat de temperaturen op Kaapverdië minimaal 20 graden zijn? Met luxe resorts zoals het RIU Touareg is het een uitstekende bestemming voor een zonvakantie.

En dit zijn nog maar enkele voorbeelden voor een goedkope vakantie buiten het hoogseizoen. Alvast een fijne vakantie toegewenst!

Redacteuren

Comments are closed.