Heeft u steunzolen en bent u van plan binnenkort nieuwe schoenen te kopen? Dan is het wel belangrijk om even te letten op de volgende aandachtspuntjes. Niet iedere schoen is namelijk geschikt om uw steunzolen in te plaatsen.

Heeft de nieuwe schoen een los voetbed dat er uitgenomen kan worden dan kunt u deze gemakkelijk vervangen door uw steunzolen. Daarnaast is het belangrijk dat de schoen een goed hiel heeft, zodat de steunzool ook goed op zijn plek blijft zitten. Ditzelfde geldt voor een goede sluiting, zodat u niet u in uw schoen gaat glijden. Tot slot moet de schoen ook stevig genoeg zijn. Een slappe gymschoen biedt te weinig steun en hierdoor kunnen de klachten blijven bestaan.

Wij adviseren u dan ook voor de aanschaf van nieuwe schoenen naar een schoenenzaak te gaan. U kunt direct kijken of de steunzool in de schoen past.

Natuurlijk kunt u online vooronderzoek doen welke schoenen u mooi vindt. Zo kunt u kijken bij Schuurman-schoenen.nl en dan in de winkel tot de daadwerkelijk aanschaf overgaan.

Redacteuren

Comments are closed.