TOP 3: Boek een leuk Tripje in Zuid-Holland

Christel 14 maart 2018
TOP 3: Boek een leuk Tripje in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een leuk tripje in Zuid-Holland? Even lekker ertussenuit en genieten van één van de mooiste steden of badplaatsen van Zuid-Holland: Leiden, Scheveningen of Rotterdam. Heeft u geen idee welke stad u graag wilt bezoeken? Ik heb voor u een korte beschrijving gegeven van deze drie steden.

Leiden
Leiden is een levendige stad met fantastische musea, bijna 2800 monumenten met hofjes, molens tot stadspoorten. Ook varen door de Leidse grachten is een aanrader of gewoon heerlijk wandelen door de stad en gezellig een terrasje pakken of heerlijk shoppen. Voor een dagje of weekendje genieten moet u zeker Leiden eens bezoeken.

Rotterdam
Rotterdam is de 2e stad van Nederland en ook de 2e haven ter wereld en de grootste van Europa. Het centrum van de stad is aan het begin van de 2e Wereldoorlog bijna volledig plat gebombardeerd. Na de oorlog is de stad weer opgebouwd en heeft het van alle Nederlandse steden, samen met Eindhoven de meest moderne look. Rotterdam, is een stad die anders is dan andere steden. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega’s met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg!

Scheveningen
Scheveningen, de badplaats achter Den Haag, biedt volop mogelijkheden om een heerlijk weekendje er op uit te zijn of zomaar lekker een paar dagen er tussen uit. Het lange zandstrand, de vele strandpaviljoens, winkeltjes, Holland Casino en het Circus theater maken Scheveningen the place to be!

Ik heb voor u een TOP 3 samengesteld voor een SUPER Leuke Stedentrip in Zuid-Holland.
Bekijk nu onze TOP 3 en boek ook zo’n Super Leuk Nachtje weg !

  1. Rotterdam Havenstad – Nachtje weg en Ontdek de HIGHLIGHTS
  2. Sleepwell arrangement – 2 daags beautyarrangement in Leiden
  3. Crazy Pianos hotel arrangement in Scheveningen

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl