Het is weer tijd voor de tuin!

Patricia 26 maart 2018
Het is weer tijd voor de tuin!

Klassieke of juist moderne tuinsets, luxe ligstoelen of handige stapelstoelen – bij Kees Smit vindt u een enorme diversiteit aan stijlen en soorten. Kees Smit Tuinmeubelen heeft verschillende type tuinmeubels en accessoires van topmerken, waarmee u uw tuin of terras echt af maakt.

Voordat het echte genieten van het buitenleven weer begint, zullen de tuinmeubelen weer tevoorschijn moeten worden gehaald. Na de winter zijn deze wel aan een opfrisbeurt toe. Benieuwd hoe je jouw tuinmeubelen het beste schoonmaakt? In onderstaande infographic wordt per materiaal een schoonmaakadvies gegeven. Zo ziet je tuinset er weer als nieuw uit en kan het relaxen in de zon weer beginnen.

Kees Smit Tuinmeubelen is een écht familiebedrijf, bestaande uit 3 generaties. Waar opa Henk begon als marskramer, specialiseerde Kees Smit zich na de overname in de verkoop van tuinmeubelen. De jonge Henk Smit nam het stokje in 2011 over en zet het bedrijf op dit moment nog steeds voort! De speerpunten van het bedrijf zijn de kwaliteit van de tuinmeubelen, laagste prijsgarantie, klanttevredenheid en het grootste assortiment van Europa in tuinmeubelen.

Voor meer advies over tuinmeubelen schoonmaken lees de blog van Kees Smit Tuinmeubelen