Samen op vakantie met het hele gezin in 2018 ?

Christel 7 december 2017
Samen op vakantie met het hele gezin in 2018 ?

Wilt u volgend jaar graag uw verjaardag buiten de deur vieren met het hele gezin of viert u uw Gouden bruiloft in 2018 en wilt u met kinderen en kleinkinderen extra lang genieten met een heerlijk weekendje weg? Wat er ook te vieren is u wilt er graag samen op uit!

Voor een onbezorgd weekendje weg met het hele gezin is het ieder jaar voor veel mensen een hele  uitdaging om weer iets nieuws te vinden. Center Parcs bestaat dit jaar 50 jaar en daar zult u of 1 van uw gezinsleden vast al wel eens geweest zijn maar vergis u niet in de nieuwe mogelijkheden die er jaarlijks bij gekomen zijn.

Alleen in 2017 was dat al:

– Het overdekte speelparadijs BALUBA en Action Factory in Park Allgäu is met meer dan 2000 m² groot speelplezier!

– In De Kempervennen is onlangs de oude koepel van de Aqua Mundo compleet vervangen en nu 100% doorzichtig, dus buiten is binnen en binnen is buiten.

– Nieuw is het Aquapark Splash in Port Zélande, een reusachtig waterparcours van luchtkussens midden op het open water die maar liefst 48 meter lang is!

Nieuw in 2017 bij Center Parcs

Nieuw in 2017 bij Center Parcs

 

 

 

Center Parcs is inmiddels met haar 15 parken absoluut een aanrader. Het biedt werkelijk voor ieder wat wils. Culinair, relaxen, sportief, oud en jong, binnen en buiten, bijzondere accommodaties op bijzondere plekken in Nederland, België, Duitsland en 1 in Frankrijk.

Als u een vakantiepark zoekt waar u het iedereen naar de zin wilt maken, laat u dan inspireren en bekijk de mogelijkheden van Center Parcs. Laat u aangenaam verrassen en geniet in 2018 samen met het hele gezin van een heerlijk verblijf.