Sfeervolle kerstmarkten, verlichte straten, vrolijke muziek, een uitgebreid kerstdiner en natuurlijk glühwein. Heeft u ook al zo’n zin in kerst? Ga er tijdens of rondom de kerstdagen eens op uit! Met onze volledig verzorgde excursiereizen met de Comfort Class touringcar of de Luxury Class touringcar, beleeft u een onvergetelijke én comfortabele kerst.

De Jong Intra Vakanties biedt volledig verzorgde kerstreizen aan. Met een deskundige stadsgids, goede chauffeur en leuk gezelschap ontdekt u de leukste en mooiste plekken. Wel met comfort natuurlijk. De Comfort Class touringcar beschikt onder andere over comfortabele, verstelbare stoelen, een toilet en koffie- en theefaciliteiten. De Luxury Class touringcar biedt u nog meer comfort, als extra beenruimte en verstelbare stoelen.

Rondom de kerst is Duitsland een uitstekende keuze. Vier bijvoorbeeld kerst in het centrum van Berlijn. De stadsgids laat u alle hoogtepunten van de bruisende stad zien. Een kerstbuffet op 1e kerstdag en een kerstdiner op 2e kerstdag maken de reis compleet. Of maak een kerstreis door Oost-Duitsland. Tijdens deze verzorgde excursiereis viert u kerst in de drie mooiste steden van deze regio: Dresden, Leipzig en Weimar. Cultuur, kerstsfeer en romantiek gegarandeerd.

De Jong Intra Vakanties organiseert ook kerstreizen naar andere landen. Wat dacht u van kerst vieren in Groot-Brittannië, Oostenrijk, Tsjechië, België, Luxemburg, Kroatië, Polen, Zwitserland, Spanje of gewoon in eigen land? Waar u ook naartoe gaat, excursiereizen georganiseerd door de Jong Intra Vakanties zijn volledig verzorgd. Een comfortabele bus met chauffeur, stadsgids en hotelovernachting(en) zijn inbegrepen. Gaat u met ons mee?

Naast onze kerstreizen per bus, bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een kerstcruise. Een ideale vakantie op een luxe boot, op basis van volpension. Kijk voor alle kerstreizen op onze website of vraag naar onze gratis brochure bij uw ANVR reisbureau.

Redacteuren

Comments are closed.