TOP 3: Bezoek de Kerstmarkt inclusief Overnachting

Christel 1 oktober 2017
TOP 3: Bezoek de Kerstmarkt inclusief Overnachting

Om in de sfeer te raken van de Kerst is er niets zo leuk als het bezoeken van een Kerstmarkt. Leuke cadeaus kopen voor onder de kerstboom, glühwein drinken om op te warmen en genieten van heerlijke versnaperingen.

Er zijn talloze verschillende kerstmarkten die je kunt bezoeken in Nederland, Duitsland of in België. Op 6 september heb ik u 3 Tips gegeven voor een Kerstmarkt in Valkenburg, maar wilt u liever eens iets anders? Voor vandaag heb ik voor u 3 TIPS geselecteerd voor een Kerstmarkt in Oberhausen, Aken of Brugge om aansluitend te overnachten in één van onze heerlijke hotels.

Bekijk mijn 3 Toppers en boek ook zo’n heerlijk Kerstmarktarrangement.

  1. Bezoek de Kerstmarkt in Oberhausen en blijf slapen op een Veluws Landgoed
  2. Bezoek de Kerstmarkt in Aken en blijf slapen in een luxe Kasteel in Zuid-Limburg
  3. Bezoek de Kerstmarkt in Brugge en blijf slapen aan de Zeeuwse Kust

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Kerstmarkt.tips / Recreatief.nl