“Ik kan echt alles horen en niemand die het ziet”

Patricia 27 oktober 2017
“Ik kan echt alles horen en niemand die het ziet”

Bij veel mensen leeft het idee dat een hoortoestel groot is. Maar dankzij nieuwe technieken worden toestellen steeds kleiner. Soms zelfs zo klein, dat u er niets meer van ziet.
Bij ons heeft u ruime keuze uit kleine en zelfs onzichtbare toestellen. Maak een afspraak en ontdek of zo’n toestel voor u de juiste keuze is.

De audicien adviseert over het juiste toestel.
Achter het oor, in het oor… Welk type hoortoestel is het meest geschikt? Dat is heel persoonlijk. Het hangt af van de mate van gehoorverlies, de vorm van het oor en de aard van de luistersituaties. Onze audicien geeft u graag advies over de juiste oplossing om weer beter te horen. Met een beetje geluk zonder dat anderen het zien.

Ons kleinste toestel
Dat je klein kunt zijn én superkrachten kunt bezitten, bewijst ons kleinste toestel óóit. U ziet hem niet zitten, wordt op maat gemaakt en is ultralicht. Een ander pluspunt: u hoeft ‘m nooit in te stellen. Hij past zich automatisch aan uw omgeving aan: of u nu aan het bellen bent, bij een concert bent of televisie kijkt.
Wilt u het zelf ervaren?

Maak gratis én vrijblijvend een afspraak