Vijf bijzondere dingen om te doen als tijdverdrijf

Redacteur 2 juni 2017
Vijf bijzondere dingen om te doen als tijdverdrijf

Je kunt je vrije tijd invullen met een breiwerkje of een borduurwerk. Je kunt ook een middagje bij je treinenverzameling op zolder gaan zitten. Als je de tijd voor jezelf hebt is alles mogelijk. Echt origineel is het natuurlijk niet. Er zijn meer dan voldoende leuke dingen om te doen. Wij geven je graag wat tips.

  1. Waag eens een gokje

Een leuk tijdverdrijf is wel het wagen van een gokje online. Je kunt bij diverse online casino’s aan de slag, zoals bijvoorbeeld bij Betclic. In veel gevallen krijg je een leuke bonus als nieuwe speler, waardoor je minder eigen geld in hoeft te leggen. Ideaal, zeker omdat je natuurlijk kunt genieten van de spanning van het spel. Wie weet ben je aan het einde van de middag wel miljonair!

  1. Probeer wat frisse recepten

Zeker in de zomer is het een goed idee om eens de keuken in te duiken om eens wat interessante nieuwe recepten te proberen met verse producten. De zomer is hét seizoen van het fruit, dus maak hier goed gebruik van. Probeer bijvoorbeeld eens wat aardbeienrecepten en je zomer wordt gegarandeerd direct smakelijker.

  1. Een tochtje op de Solex

Ken je de Solex nog? Het is een geweldig idee om eens deel te nemen aan een Solex tocht. Deze tochten zijn vaak te boeken in groepen, waardoor je direct de mogelijkheid hebt om tijdens deze unieke en nostalgische tocht leuke contacten te leggen. Nieuwe vriendschappen zijn natuurlijk nooit weg. Dus, stap eens op een Solex en ga op een ouderwetse manier van de omgeving genieten in een goed gezelschap.

  1. Maak een GPS-tocht

Hou je toch meer van de wat modernere dingen? Dan is een GPS-tocht een leuke optie. Ken je het gevoel nog van de droppings vroeger op school of van de speurtochten in de buurt? Dit gevoel zal je ook weer ervaren tijdens de GPS-tocht. Je maakt natuurlijk gebruik van GPS-apparatuur om je weg te vinden.

  1. Zoek naar DIY uitdagingen

Social media zijn rijk aan ideeën om thuis uit te voeren. Ben je een lekker creatief persoon? Dan zijn de DIY projecten, ook wel Do It Yourself / Doe het zelf, echt iets voor jou. Je kunt bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op Pinterest, waar je de meest uiteenlopende DIY ideeën kunt vinden om zelf thuis uit te voeren. Je zult zien dat je de mooiste creaties maakt en je bent natuurlijk lekker bezig.