Racident Oldtimer Tour 2017

Christel 17 juni 2017
Racident Oldtimer Tour 2017

De 25ste editie van de Racident Oldtimer Tour zal gereden worden op 25 juni 2017!

Om 10.00 uur kunnen de voertuigen direct opgesteld worden in de Diezerstraat. Inschrijven kan vervolgens tussen 10.00 en 11.00 uur bij het Wijnhuis aan het Grote Kerkplein.

Kom jij ook naar de 25e editie van de Racident Oldtimer tour op 25 juni 2017 in Zwolle?
We hebben nog ruimte voor een aantal teams.

Locatie start:

Het startpunt van de Racident Oldtimer Tour zal dit jaar wederom anders zijn dan voorgaande edities.

De auto´s kunnen vanaf 10.00 uur direct de Diezerstraat in Zwolle oprijden (vanaf de Kerkstraat / Pletterstraat) en zich opstellen voor het concours d´elegance. Inschrijven doet men, nadat de auto op aanwijzingen van onze vrijwilligers opgesteld is, bij “Het Wijnhuis” aan Het Grote Kerkplein (achter de Grote Kerk vanaf de Diezerstraat gezien). Dit kan tussen 10.00 en 11.00 uur.

Kosten
De deelnamekosten voor de Racident Oldtimer Tour bedragen € 25,00,- per equipe. Dat is inclusief een kop koffie voor aanvang van de rally en een goodiebag voor tijdens de rit.

Deelnemers
De Racident Oldtimer Tour is een laagdrempelige rally waar oldtimers en youngtimers aan deel kunnen nemen. Als u twijfelt of u deel kunt nemen aan de rally, dan kunt u contact opnemen met de organisatie. Ons doel is om er een gezellige Family Tour van te maken.

Fotopuzzel 2017
Net als voorgaande jaren heeft de Racident Oldtimer Club een foto puzzel voor u samengesteld. Dit jaar betreft het weer een heel fraai model, weet u van welk merk auto deze grille is? Lees meer »

Aanmelden
Bent u in het bezit van een oldtimer en wilt u graag meerijden met de 25e Racident Oldtimer Tour. Meld je dan nu aan via ons aanmeldformulier.

Klik hier voor meer informatie over de Racident Oldtimer Tour op 25 juni 2017!