Review TIP: High Tea en Boerenactiviteiten in Overijssel

Christel 14 december 2016
Review TIP: High Tea en Boerenactiviteiten in Overijssel

Geniet van de high service in een mooie en rustieke omgeving. Combineer een high tea, met diverse activiteiten zoals klootschieten op de weg, boerengolf of -bowling. De high tea vindt plaats in ’t Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij waar u in een gezellige sfeer kunt genieten. Bovendien kunt u vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten.

Het programma:
11.00 uur:
Ontvangst in ’t Binnenhof met een warme consumptie naar keuze.

11.30 uur:
Een activiteit naar keuze:

Activiteiten zonder toeslag
– Klootschieten
– Boerengolf/bowling
– Vrij gebruik zwembad, jeu de boules, bIljart, darts, tafeltennis, voetbaltafel en diverse andere faciliteiten

Activiteiten met toeslag
– Klimbos Avontuurlijk Paasloo (+ 17,50)
– Arrow Battle (+10,00)
– Boogschieten (+6.50)
– Kickbike/fietsroute (+10,00)
– Bubbeltime (aqua en bouncingbubbel (+10,00 )

13.30 uur:
Bij terugkomst wordt de uitgebreide High tea geserveerd

15.30 uur:
Geschat einde

High Tea
De high tea wordt in 2-gangen geserveerd en bestaat uit o.a. brownies, muffins, scones, petit fours, soesjes, sandwiches, chocolade, petit crolines en foccacia. Tijdens de high tea maakt u gebruik van diverse Engelse Melanges van Lipton thee (Koffie is eventueel mogelijk, niet onbeperkt).

Op zoek naar wat nieuws? Probeer dan onze high wine of high beer (combinatie ook mogelijk, zowel alcoholisch als non-alcoholisch). Combinaties van de high services zijn mogelijk.

Ontspanning
U kunt tijdens uw verblijf vrij gebruik maken van het zwembad, darts, biljart, tennisbaan, klootschieten en de boerengolf/-bowling.

Op zoek naar spanning: Stap in onze Battle Arena voor een ronde Arrow Battle (paint bal met pijl en boog) of ga 700 meter klimmen en klauteren tussen de bomen in het Klimbos

Op zoek naar Hilariteit: Doe dan een ronde aqua- en bouncing bubbelen en ga lopen op het water of rollebollen door de Weerribben.

Review: “We hebben een fijne dag gehad met 7 volwassenen en 3 kinderen. De combinatie van fietsen met kick-bikes is een aanrader. Mooie route, maar wel opletten i.v.m. de smalle fietspaden. Helaas was er voor de kinderen geen duidelijk alternatief voor de high tea, beer of wine, maar dit is bij de afrekening prima opgelost. Daarnaast waren er genoeg speelmogelijkheden binnen en buiten en een zwembad. We kwamen tijd te kort.”

Klik hier voor meer informatie over het Groepsuitje in de Weerribben met High Tea en Boerenactiviteiten in Overijssel.