OISTERWIJK, – Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden 25 t/m 27 november 2016 vrij voor “Het Juweel Oisterwijk” in Gallery Van Dun. Tijdens deze hoogwaardige juwelenbeurs presenteren meer dan 15 internationale juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten hun collecties aan het publiek van “Het Juweel Oisterwijk”. De bezoeker heeft daarmee een keus aan hedendaagse en vintage ontwerpen die verrassen door hun kwaliteit, originaliteit & vakmanschap.

Unieke combinatie
Hoog aangeschreven juweliers, goud- & edelsmeden uit Nederland, Duitsland en België vormen samen het unieke aanbod van “Het Juweel Oisterwijk”. Enkele antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en zilver completeren de juwelenbeurs. Deze combinatie van authentieke en unieke juwelen maakt van “Het Juweel Oisterwijk” een stijlvol en bijzonder event. Daarnaast vindt de beurs plaats in het prachtige pand van Gallery Van Dun, een galerie gespecialiseerd in hedendaagse kunst. Deze bijzondere locatie in Oisterwijk versterkt de gemoedelijke sfeer.

Imposant
Gallery Van Dun is gevestigd in een 19de-eeuws rijksmonument direct naast het bekende restaurant De Swaen op De Lind in Oisterwijk. In deze imposante galerie is in totaal 600 m2 expositieruimte met hedendaagse kunst. Tijdens “Het Juweel Oisterwijk” blijft een groot gedeelte van de kunstcollectie van de galerie aanwezig. Hierdoor kunnen bezoekers, naast de beurs, ook genieten van diverse hedendaagse kunstwerken. Dit alles maakt van “Het Juweel Oisterwijk” een niet te missen event!

Wat, Waar en Wanneer
Locatie: Gallery Van Dun, De Lind 39, Oisterwijk
Data: Vrijdag 25 t/m Zondag 27 november 2016
Openingstijden: Vrijdag van 11 tot 21 uur (Koopavond), Zaterdag & Zondag van 11 tot 19 uur
Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop, of € 15,– per persoon aan de deur
Parkeren: Naast Gallery Van Dun is een gratis parkeergelegenheid
Internet: www.hetjuweeloisterwijk.nl

Redacteuren

Write A Comment