Er is niks vervelender dan de laatste dagen voor dat u op vakantie gaat helemaal moeten stressen omdat u alles nog moet regelen. En vervolgens dus ook heel gestrest de auto in te stappen. Dit is geen fijn begin van uw vakantie en dit willen we natuurlijk allemaal voorkomen.

Afvinklijst
Zorg dat u ruim van te voren weet waar u naar toe gaat en hoe u daar naar toe gaat. Maak na aanleiding hier van een lijst met alles wat u mee moet nemen. Veel van deze lijsten zijn te vinden op het internet. Stel van deze lijsten uw lijst samen en zo weet u zeker dat u niks vergeet. Gebruik deze lijst met het inpakken vervolgens als afvinklijst.

Medicatie
Gebruikt u medicatie? Regel bij uw huisarts dan u voldoende mee krijgt voor op vakantie. Dit is vooral belangrijk wanneer u voor een langere tijd weg gaat en u normaal gesproken niet voor deze lange tijd uw medicatie mee krijgt. Dit moet u overleggen met uw huisarts.

Kleding
Zorg dat u ruim van te voren al begint met inpakken. Trek een paar dagen voor u op vakantie gaat niet meer de kleren aan die u mee zou willen nemen en pak deze dus al in. Dit scheelt heel veel was voor dat u op vakantie gaat.

Planten en controle
Zorg dat wanneer u op vakantie bent er iemand is die uw planten water geeft en een beetje op uw huis past. Dit geeft u een rustiger gevoel als u op uw vakantie bestemming bent.

Conclusie
Zorg dat u alles ruim van te voren geregeld heeft en niks meer op het laatste moment hoeft te doen.

Redacteuren

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor de dagje uit of weekendje weg te geven.

Write A Comment