De tijd om een nieuwe zorgverzekering te kiezen is aangebroken. En daar haken zorgverzekeraars gretig op in. Ook als 50-plusser vliegen de aanbiedingen van de verzekeraars u weer om de oren. Maar hoe weet u welke zorgverzekering geschikt is voor úw situatie als 50-plusser? En is goedkoop geen duurkoop als het gaat om een zorgverzekering?

Dat is nu precies waar seniorenorganisatie PCOB zich sterk voor maakt: een goede zorgverzekering die past bij de levensstijl van 50-plussers. Daarom onderhandelt PCOB namens zijn ruim 95.000 leden met grote zorgverzekeraars voor een seniorvriendelijke zorgpolis. Dat heeft geresulteerd in twee mooie aanbiedingen van landelijke grote verzekeraars Zilveren Kruis en Pro Life. Daarbij profiteert u als 50-plusser van een goede dekking en financieel voordeel. Bovendien wordt u altijd geaccepteerd, ongeacht uw gezondheid, leeftijd of ziektegeschiedenis – zonder leeftijdsdiscriminatie (de tarieven zijn gelijk voor alle leden van de PCOB)!

Bespaar op uw basis- én aanvullende verzekeringen
Als u kiest voor een zorgverzekering via de PCOB, profiteert u 7,5% korting op uw basisverzekering en zelfs 10% korting op alle aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis en Pro Life. Maar belangrijker nog: u profiteert van speciaal voor 50-plussers bedongen polisvoorwaarden, zoals gratis extra fysiotherapie behandelingen en een persoonlijke zorgcoach voor al uw vragen, zodat u het niet zelf hoeft uit te zoeken.

Kijk en vergelijk
Kijk, vergelijk en vind uw premie besparing op www.pcob.nl/zorg of bel voor een vrijblijvend advies voor úw situatie met 030 – 600 70 95. De speciaal voor 50-plussers opgeleide adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste dekking voor uw persoonlijke situatie.

button

Redacteuren

Write A Comment