Nationale Vuurwerk in Rotterdam

Christel 29 december 2015
Nationale Vuurwerk in Rotterdam

Begin 2016 onvergetelijk met Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam of bekijk het live op RTL 4, 5, 7 en 8!

Als er een vuurwerkshow is waar je geweest moet zijn, dan is dat wel Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam! Dit evenement is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Dit vrij toegankelijke spektakel neemt op 31 december 2015 al voor de negende keer op rij plaats als het grootste, meest indrukwekkende en spectaculaire vuurwerk van Nederland. Vier het nieuwe jaar in stijl met vanaf 22.30 uur de grootste hits in de jaarmix van 2015 op de kade. Geniet met je familie en vrienden onder het genot van een oliebol op de kade en tel samen met nog 40.000 andere enthousiaste mensen op de kade af tijdens de spectaculaire Countdown naar 2016! En dan barst om precies 00.00 uur het mooiste vuurwerk los vanaf de Erasmusbrug, welke ook live te zien zal zijn op RTL 4, 5, 7 en 8! Dus trek je feestoutfit aan en maak je alvast klaar voor een avond om nooit te vergeten! It is time to celebrate!

Vuurwerkshow

Boompjeskade
Het vuurwerk is van verre te aanschouwen in de gehele stad, maar is het beste en gratis(!) te bekijken vanaf de Boompjeskade. Je bent vanaf 22:30 van harte welkom. Er worden oliebollen uitgedeeld, er is een prachtig verlichte botenparade op de Maas en met de muziek hits van 2015 uit de speakers is het een groot feest op de kade. Om 24:00 uur barst de grootste Vuurwerkshow van Nederland los op de Erasmusbrug.

Wilt u meer weten over de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam?