Een hele goede middag! Zit u nu ook in de tuin te genieten van de stralende zon en denkt u ‘Eigenlijk zou ik er wel even een weekendje uit willen met dit lekkere weer’. Dat begrijpen wij, daarom wil ik graag de volgende site met u delen.

Het is mooi weer en je even helemaal toe aan rust….. Boek een weekendje weg naar het strand! Wie wil nou niet genieten van de zon, zee en lekker liggen op het strand. Kom helemaal tot rust en geniet van een arrangement vol luxe met een heerlijk ontbijt en diner in het hotel. Struinen over de boulevards, cocktails op het terras en shoppen in het centrum… De website www.weekendjewegaanzee.nl staat vol met heerlijke weekendjes weg aan zee in de volgende plaatsen:

 • Bergen (aan Zee)
 • Texel
 • Den Haag
 • Egmond aan Zee
 • Kamperland
 • Noordwijk
 • Renesse
 • Scharkendijke
 • Scheveningen
 • Schoorl
 • Wijk aan Zee

Wij wensen u veel plezier en vergeet u niet goed in te smeren als u de zon opzoekt!

Redacteuren

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor de dagje uit of weekendje weg te geven.

Write A Comment