Aan uw begrafenis of crematie wilt u misschien nog lang niet nadenken. Maar hoe jong of oud u ook bent, u weet nooit wanneer het einde (op een onverwacht moment) daar is. En op dat moment wordt het een zware periode voor uw nabestaanden. Ondanks het grote verdriet dat de nabestaanden hebben, moet er ook een heleboel geregeld worden.

Om het uw nabestaanden iets makkelijker te maken en ze daardoor iets meer ruimte te geven voor hun verdriet is het erg fijn al u al het een en ander op papier heeft staan. Natuurlijk hoeft dat niet de hele begrafenis of crematie van a-z te zijn, maar liedjes, een gedicht of gebeden kunnen al een hele boel schelen.

Ondanks dat u er misschien tegenop ziet om dit nu al op papier te zetten is het wel erg belangrijk. U kunt het namelijk nu eenmaal doen en daarna achter u laten. Mocht er dan ooit iets met u gebeuren dan hebben uw nabestaanden een handvat om aan vast te houden, zodat de dienst een weerspiegeling wordt van uw persoonlijkheden.

Mocht u het lastig vinden welke nummer u kunt kiezen, hebben wij voor u een lijstje gemaakt met de meest voorkomende nummers op een begrafenis/crematie.

 1. Andrea Bocelli & Sarah Brightman – Time To Say Goodbye
 2. Eric Clapton – Tears In Heaven
 3. Rob De Nijs – Zo Zal Het Zijn
 4. Who Wants To Live Forever
 5. Marco Borsato – Afscheid Nemen Bestaat Niet
 6. Robbie Williams – Angels
 7. Paul de Leeuw – De steen
 8. Guus Meeuwis – De Weg
 9. James Blunt – Good Bye My Lover
 10. Stef Bos – Papa
 11. Guns N’ Roses – November Rain
 12. Elton John – Candle In The Wind
 13. Andre Rieu – The last Rose
Redacteuren

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor de dagje uit of weekendje weg te geven.

Write A Comment