AIXAM MEGA, Europees marktleider van brommobielen heeft het merk MINAUTO 2 jaar geleden in Nederland gelanceerd en komt nu wegens succes met uitbreiding. Net als in de autobranche is er in de brommobielmarkt een budget segment ontstaan.
Door het succes van de budget lijn van Aixam is besloten het merk Minauto volwaardiger te maken door de Minauto GT toe te voegen aan het assortiment.

De MINAUTO GT is een versie zoals het basismodel van de MINAUTO, maar dan luxer (elektrische ramen, hoedenplank, stootrand bagageruimte, derde remlicht, zonneklep met spiegel voor passagier, handgreep) en is leverbaar in 4 kleuren (parelmoer wit en rood, marine blauw en zwart).

Eenvoudig mobiel
De bediening van de MINAUTO is eenvoudig en doeltreffend. Door de soepele versnellingspook kunt u zeer gemakkelijk schakelen en veilig manoeuvreren. MINAUTO is uitgerust met alle nodige comfort. Alles is ontworpen om u vrij in het verkeer te kunnen laten bewegen en om u mobiel te houden.

Introductie aanbieding
Ter introductie bieden wij in de maand juni de MINAUTO GT met lichtmetalen velgen en radio aan voor € 9.699,- (normaal €10.049,-).

De basis versie van MINAUTO is verkrijgbaar vanaf € 8.650,-. Een ongekende prijs-kwaliteitverhouding voor deze modern vormgegeven brommobiel. Bent u op zoek naar ruimte dan is de MINAUTO Cross het model dat u ruim 1100 L bagageruimte biedt en dat voor slechts € 9.999,-

Garantie en Pechservice
Minauto geeft 2 jaar fabrieksgarantie ongeacht het aantal afgelegde kilometers en 2 jaar Pechservice.

Opties
Airco, reservewiel en lichtmetalen velgen (standaard lichtmetalen velgen op de cross).

Rijbewijs AM
Brommobielen zijn te berijden met het rijbewijs AM, B of A. Ook na de medische keuring op de leeftijf van 75 jaar blijft u ongeacht de uitslag uw rijbewijs AM behouden en kan een brommobiel u mobiel houden tot in lengte van dagen.

Vraag vandaag nog de brochure aan!

Meer informatie over MINAUTO is te vinden op: www.minauto.nl
Opzoek naar premium brommobielen? Zie: www.aixam.nl

Redacteuren

Write A Comment