Gaat u binnenkort heerlijk op vakantie? Maak uw reis aangenamer en makkelijk met deze 6 reis-apps die wij voor u hebben geselecteerd. We vertellen u alles over de Luister Bieb, Dichtbij, MedAlert, Booking.com, Schiphol Amsterdam Airport en TripAdvisor Offline City Guides. U bent slechts één klik verwijderd van een top vakantie!

1. Luister Bieb
Met de LuisterBieb app krijgt u de beschikking over een grote selectie digitale luistercontent. Geniet van de beste luisterboeken, waar en wanneer u dat wilt. Van voorgelezen romans tot interviews. Ideaal wanneer u op vakantie bent of wanneer u in een lange vlucht zit en u even geen zin meer heeft om te lezen.
Iedereen kan op dit moment de app gratis downloaden en onbeperkt luisteren naar rechtenvrije luisterboeken. Voor het afluisteren is geen verbinding met internet nodig.
Download deze app hier voor iOS en hier voor Android.

2. Dichtbij
Op uw vakantie of tijdens uw reis wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Met deze app bent u een klink verwijderd van het laatste nieuws, agenda-items en foto’s uit uw omgeving. Met deze app is het onder andere mogelijk om:

  • Eén of meerdere plaatsen of regio’s te volgen
  • Lokale informatie en nieuws te lezen
  • Fotoreportages van evenementen in de buurt te bekijken
  • Te reageren op artikelen
  • Artikelen delen met vrienden via Social Media

Download deze app hier voor iOS en hier voor Android.

3. MedAlert
Nooit meer uw medicijnen vergeten, ook niet op vakantie! De MedAlert app herinnert iedereen die medicatie gebruikt om deze tijdig in te nemen. Als u enige vorm van medicatie gebruikt, kunt u dit in de app toevoegen en aangeven welke dosis daarbij hoort en wanneer en hoe vaak het medicijn ingenomen moet worden. Op basis hiervan wordt er een compleet schema met alerts voor u aangemaakt. U kunt deze app kosteloos downloaden.
Klik hier voor iOS en hier voor Android.

4. Booking.com
De Booking site kent u vast wel, maar nu is er ook een applicatie van Booking.com en heeft u meer dan 590.000 accommodaties binnen handbereik zodat u veilig en snel met uw iPhone of iPad kunt boeken. Via de app leest u ook de recensies van andere reizigers. Daarnaast is de app beschikbaar in 42 talen, prijzen worden getoond in 53 valuta. Zo vindt u de ideale accommodatie, altijd en overal! Download deze app hier voor iOS en hier voor Android.

5. Schiphol Amsterdam Airport
Gaat u vliegen naar uw volgende bestemming? Dan is deze Schiphol app erg handig! De app geeft informatie over aankomende en vertrekkende vluchten op Schiphol. Wanneer u uw vlucht toevoegt aan de app, wordt u op de hoogte gehouden van wijzigingen van de gate en van mogelijk vertragingen. Daarnaast geeft de app u uitgebreide informatie over wat er allemaal op de luchthaven van Schiphol te vinden is.
Download deze app hier voor iOS en hier voor Android.

6. TripAdvisor Offline City Guides
Deze reis-app is ook zeker een aanrader! De TripsAdvisor Offline City Guides zijn reisgidsen die u vooral kunt downloaden op uw smartphone. Onderweg heeft u dus geen mobiel internet nodig om deze app te kunnen gebruiken. De kaarten werken dus 100% offline! De functie ‘Point me there’ wijst u de juiste kant op naar een hotel, attractie of een restaurant. Dat wordt een fijne vakantie! Download deze app gratis hier voor iOS en hier voor Android.

Redacteuren

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor de dagje uit of weekendje weg te geven.

Write A Comment