iPad nu toegankelijk voor ouderen dankzij GRATIS online video cursus!

Niels 18 september 2014
iPad nu toegankelijk voor ouderen dankzij GRATIS online video cursus!

‘Mijn oma heeft van haar kinderen een iPad gekregen voor haar verjaardag’. Volgens de kinderen zou de iPad ideaal zijn voor mijn oma zodat ze haar geest en hersens actief kan houden.

Al snel kreeg ik regelmatig vragen van mijn oma over de iPad, ik vond het leuk om haar te helpen maar er zijn vast veel meer ouderen die vragen hebben over de iPad. Hierdoor kwam ik op het idee om ook andere senioren te gaan helpen bij het gebruik van de iPad. Ik heb hiervoor een online video cursus ontwikkeld voor de iPad. Zodat ouderen thuis instructie video’s kunnen bekijken en vervolgens kunnen oefenen met de iPad.

Deze cursus is altijd beschikbaar en alle onderwerpen van de iPad komen aan bod, van het uitpakken tot het gebruik van internet, mail, applicaties, foto’s en nog veel meer.
Via www.ipadvideolessen.nl kunt u zich gemakkelijk gratis registreren en direct gebruik maken van de de online cursus.