Stedentrip Londen? De beste hotels van 2011

vakantiepanel 15 december 2011

Ben je van plan om binnenkort te gaan kerstshoppen in Londen? Of  staat een stedentrip Londen op jouw agenda voor 2012? Vakantie beoordeling site Vakantiepanel.nl zocht voor je uit welke hotels in Londen het hoogst zijn beoordeeld in 2011. En volgens Nederlandse vakantiegangers mag hotel The Tower (Guoman Tower) zich de winnaar van het onderzoek noemen met een gemiddelde score van 8,2.

 

Vakantiegangers zijn dan ook zeer te spreken over The Tower. Pieta (41 jaar) verbleef in september 2011 in het hotel en noemt The Tower ‘Perfect voor een weekend Londen met een vriendin’. “Wij hebben super leuk weekend gehad. Hotel lag goed t.o.v. centrum en metro. Ook bij het hotel genoeg restaurantjes (op zowel de north- als de south bank), zodat je ’s avonds niet ver weg hoeft.”

Ook andere vakantiegangers zijn vol lof over het hotel: “Ideale uitvalsbasis voor een citytrip. Dit hotel heeft een hele mooie ligging en zeer vriendelijk personeel” en “Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. Geweldige locatie naast de Tower Bridge!!!” zijn daarbij enkele reacties. Voor een stedentrip Londen scoort ook The Grosvenor (v/h Thistle Victoria) zeer hoog in 2011. Het hotel eindigt met een gemiddelde score van 8,1 op een knappe tweede plaats. De volledige top 5 ziet er als volgt uit:

 

Top 5 beste hotels Londen in 2011

1. The Tower (Guoman Tower) Londen 8,2
2. The Grosvenor (v/h Thistle Victoria) Londen 8,1
3. H10 London Waterloo Londen 7,9
4. Strand Palace Londen 7,8
5. Hilton London Docklands Riverside Londen 7,8

 

Deze Top 5 wordt u aangeboden door Vakantiepanel.nl i.s.m. Vakantietrends.nl. Een top 5 ontstaat onder andere door de cijfers die de accommodatie krijgt van reizigers, het aantal beoordelingen en enkele andere wegingsfactoren. Het volledige artikel is ook te lezen op Vakantiepanelblog.nl.