Overwinteren in Europa: de top 5 hotels

vakantiepanel 13 december 2011

De top 5 van beste hotels om te overwinteren in Europa wordt aangevoerd door Royal Dragon in Side-Colakli (Turkije). Dat blijkt uit onderzoek van de vakantie beoordeling site Vakantiepanel.nl. De site zocht onder vakantiebeoordelingen uit welke hotels in Europa het hoogst scoren in het overwinterseizoen. Royal Dragon krijgt een gemiddelde score van 9,3 van de Nederlandse vakantiegangers.

Foekje (38 jaar) verbleef in oktober 2011 met haar gezin in Royal Dragon en spreekt van een ‘top hotel voor een super vakantie’. “We hebben echt genoten hier. Geweldig eten, prachtig hotel en vriendelijke mensen. Keurig netjes onderhouden en superschoon. Zeker een aanrader, we komen zeker een keer terug.”

Op een tweede plaats, met een gemiddelde score van 9,2, eindigt Delphin Palace. De top 5 met beste hotels op overwinterbestemmingen bestaat voornamelijk uit hotels die gelegen zijn in Turkije. Het enige hotel in de top 5 dat niet in Turkije ligt, is Cordial Mogan Playa. Het hotel op Gran Canaria krijgt een gemiddelde score van 9,1 en scoort daarmee het hoogst voor een vakantie Spanje. De top 5 ziet er als volgt uit:

 

Top 5 beste hotels op overwinterbestemmingen in Europa

1. Royal Dragon (Side – Çolakli, Turkije) 9,3
2. Delphin Palace (Antalya-Lara, Turkije) 9,2
3. Delphin Diva (Antalya-Lara, Turkije) 9,2
4. Cordial Mogán Playa (Puerto de Mogán, Gran Canaria 9,1
5. Royal Holiday Palace (Antalya-Lara, Turkije) 9,1

 

Dit artikel is ook te lezen op Vakantiepanelblog.nl.