Vakantie Playa del Inglés – Hotel Solbarbacan

Niels 31 december 2010

Met recht het mooiste appartementen- en bungalowcomplex van de Canarische Eilanden.Een eiland wat tal van mogelijkheden biedt om uw vakantie in spanje te laten slagen.Zon,zee en strand. Wie wil dat nou niet?

Faciliteiten
Voor een vakantie in spanje is het zeker een aanrader om hier te overnachten. Hotel Solbarbacan is voorzien van tal van faciliteiten((o.a. diverse zwembaden, fraai aangelegde tuin, restaurant, gezellige (pool-) bar, zonneterras met ligstoelen en parasols, uitgebreid (kinder-) entertainmentprogramma).

Ook zijn de appartementen en bungalows van Solbarbacan uitstekend ingericht en voorzien van veel comfort en airconditioning. Het hotel is daarbij ook zeer populair onder de spanje vakantiegangers.

Lijkt jou dit hotel ook wat? Neem dan eens een kijkje op de site en bekijk dan alle beoordelingen en verhalen van mensen die al op vakantie in spanje zijn geweest, En in dit hotel hebben genoten.